Taipei - 課程表
Current Time :

Printer friendly version


大部份的課程皆以中文進行,若有特別標記 (E),則表示該堂課程老師將以英文授課

CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +886 2 8161 7888

Time
Mon
Apr 23
Tue
Apr 24
Wed
Apr 25
Today
Tomorrow
Sat
Apr 28
Sun
Apr 29
06:30
MYSORE
Daniel
150 mins
MYSORE
Daniel
150 mins
MYSORE
Simon
150 mins
MYSORE
Simon
150 mins
MYSORE
Simon
150 mins
  
07:15
哈達瑜珈 1
Estelle
60 mins
VINYASA GENTLE
T.J.
60 mins
流暢瑜珈
Una
60 mins
VINYASA GENTLE
Mei
60 mins
哈達瑜珈 1
Andrew
60 mins
  
08:30
   
瑜珈呼吸法 (冥想)
Mei
30 mins
 
ASHTANGA 2
Simon
120 mins
哈達瑜珈 1
Andrew
60 mins
09:00
放鬆延展
Estelle
60 mins
修復瑜珈
T.J.
75 mins
瑜珈提斯 1
Una
60 mins
 
流暢瑜珈
Andrew
60 mins
  
09:15
   
哈達瑜珈 1
Mei
60 mins
 
哈達瑜珈 1
Sean (E)
60 mins
流暢瑜珈
Una
60 mins
09:45
哈達瑜珈 1
Vivian
60 mins
HATHA GENTLE
Andrew
60 mins
哈達瑜珈 1
Stacy
60 mins
HATHA GENTLE
Vivian
60 mins
VINYASA BASICS
Stacy
60 mins
高溫哈達1
Stacy
60 mins
VINYASA GENTLE
Andrew
60 mins
10:30
流暢瑜珈
Estelle
60 mins
WALL ROPE YOGA BASICS
T.J.
75 mins
瑜珈提斯 2
Una
60 mins
陰瑜珈
Mei
75 mins
修復瑜珈
Andrew
75 mins
流暢瑜珈
Sean (E)
60 mins
高溫哈達1
Una
60 mins
11:00
UNIVERSAL YOGA 1
Vivian
75 mins
流暢瑜珈
Simon
60 mins
瑜珈呼吸法 (冥想)
Andrew
30 mins
修復瑜珈
Echo
75 mins
流暢瑜珈
Vivian
60 mins
瑜珈提斯 1
Stacy
60 mins
陰瑜珈
Stacy
60 mins
YOGA BALANCE 1
Scottie
60 mins
12:15
HOT VINYASA 1
Daniel
60 mins
HOT 26
Andrew
60 mins
放鬆延展
Una
60 mins
高溫哈達1
Simon
60 mins
高溫哈達1
Scottie
60 mins
HOT VINYASA 1
Echo
60 mins
HOT VINYASA 1
Andrew
60 mins
12:30
流暢瑜珈
Vivian
60 mins
ASHTANGA BASICS
Simon
60 mins
VINYASA GENTLE
Sean (E)
60 mins
孕期產前瑜珈
Echo
60 mins
ASHTANGA 1
T.J.
60 mins
孕期產前瑜珈
Vivian
60 mins
流暢瑜珈
Vivian
60 mins
流暢瑜珈 2
Sean (E)
75 mins
哈達瑜珈 1
Scottie
60 mins
12:45
哈達瑜珈 1
Simon
60 mins
哈達瑜珈 1
Mei
60 mins
瑜珈呼吸法 (冥想)
Mei
30 mins
VINYASA GENTLE
Stacy
60 mins
哈達瑜珈 1
Estelle
60 mins
哈達瑜珈 1
Simon
60 mins
ROCKET YOGA
Una
75 mins
14:00
陰瑜珈
Mei
75 mins
流暢瑜珈
Marcus
60 mins
CORE
Mei
60 mins
YOGA WHEEL 1
Stacy
60 mins
流暢瑜珈
Estelle
60 mins
VINYASA GENTLE
Echo
60 mins
陰瑜珈
Echo
75 mins
14:30
ASHTANGA 2
Simon
90 mins
UNIVERSAL YOGA 2
Vivian
90 mins
流暢瑜珈 2
Sean (E)
90 mins
流暢瑜珈 2
Marcus
90 mins
UNIVERSAL YOGA 2
Vivian
90 mins
放鬆延展
Simon
60 mins
空中瑜珈 2
Una
60 mins
15:00
HOT VINYASA 1
Echo
60 mins
哈達瑜珈 1
Mei
60 mins
 
WALL ROPE YOGA BASICS
T.J.
75 mins
高溫哈達1
Sean (E)
60 mins
高溫哈達1
Scottie
60 mins
筋膜按摩與瑜珈睡眠
Estelle
60 mins
15:30
流暢瑜珈
Mei
60 mins
VINYASA GENTLE
Marcus
60 mins
哈達瑜珈 1
Mei
60 mins
陰瑜珈
Stacy
60 mins
HATHA GENTLE
Estelle
60 mins
空中瑜珈 1
Echo
60 mins
哈達瑜珈 1
Echo
60 mins
16:15
  
HOT VINYASA 1
Sean (E)
60 mins
  
流暢瑜珈 2
Scottie
75 mins
YOGA WHEEL 1
Scottie
60 mins
16:30
 
放鬆延展
Mei
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
T.J.
60 mins
音流瑜珈 (冥想)
T.J.
30 mins
CORE
Vivian
60 mins
  
17:00
修復瑜珈
Echo
75 mins
 
空中瑜珈 1
Marcus
60 mins
  
音流瑜珈 (冥想)
Echo
30 mins
HATHA GENTLE
Echo
60 mins
17:15
 
哈達瑜珈 1
Vivian
60 mins
 
哈達瑜珈 1
Andrew
60 mins
流暢瑜珈
Una
60 mins
  
17:45
HATHA GENTLE
Mei
60 mins
    
HOT VINYASA 1
Estelle
60 mins
 
18:15
瑜珈療法
T.J.
60 mins
放鬆延展
Sean (E)
60 mins
YOGA NIDRA (冥想)
Echo
30 mins
高溫哈達1
Marcus
60 mins
流暢瑜珈
Una
60 mins
哈達瑜珈 1
Simon
60 mins
瑜珈呼吸法 (冥想)
Echo
30 mins
 
流暢瑜珈
Scottie
60 mins
18:30
高溫哈達1
Lars (E)
60 mins
陰陽瑜珈
Scottie
60 mins
流暢瑜珈
Andrew
60 mins
HOT 26
Andrew
60 mins
放鬆延展
Una
60 mins
  
19:00
哈達瑜珈 1
Mei
60 mins
VINYASA BASICS
Estelle
60 mins
ASHTANGA BASICS
T.J.
60 mins
微薰空間‧被動伸展
Scottie
60 mins
基礎瑜珈
Echo
60 mins
陰瑜珈
Estelle
60 mins
 
19:30
流暢瑜珈
Sean (E)
60 mins
瑜珈呼吸法 (冥想)
T.J.
30 mins
哈達瑜珈 1
Echo
60 mins
跑者瑜珈
Sean (E)
60 mins
流暢瑜珈
Marcus
60 mins
ROCKET YOGA
Una
90 mins
流暢瑜珈
Sean (E)
75 mins
MYSORE
Simon
90 mins
 
瑜珈呼吸法 (冥想)
Scottie
30 mins
19:45
哈達瑜珈 2
Lars (E)
90 mins
流暢瑜珈 2
Sean (E)
90 mins
VINYASA 3
Marcus
90 mins
高溫哈達1
Andrew
60 mins
哈達瑜珈 1
Una
60 mins
  
20:00
HOT VINYASA 1
Andrew
60 mins
高溫哈達1
Scottie
60 mins
HOT 26
Andrew
60 mins
 
高溫哈達1
Estelle
60 mins
  
20:15
修復瑜珈
T.J.
75 mins
哈達瑜珈 1
Estelle
60 mins
座椅瑜珈
T.J.
60 mins
HATHA GENTLE
Scottie
60 mins
陰瑜珈
Echo
60 mins
  
20:45
VINYASA GENTLE
Sean (E)
60 mins
HATHA GENTLE
Echo
60 mins
哈達瑜珈 1
Sean (E)
60 mins
哈達瑜珈 1
Marcus
60 mins
   
21:15
陰瑜珈
Andrew
60 mins
瑜珈療法
Scottie
60 mins
流動冥想
Andrew
30 mins
空中瑜珈 1
Una
60 mins
HATHA GENTLE
Estelle
60 mins
  





 

Class Schedule

Thursday, 26 April
Or Book by Phone : +886 8161 7888
Today / 26 April
06:30
Mysore - 150 分鐘
Simon
06:30
Inner Yoga Vinyasa Yoga Teacher Training with Rajakumar Sathappan 200-hour Yoga Alliance Accredited Teacher Training Programme
9-29 April KajaNe Yangloni, Ubud, Bali
06:30
Inner Yoga Retreat: 7-day Immersion with Rajakumar Sathappan
9-15 April or 16-22 April or 23-29 April KajaNe Yangloni, Ubud, Bali
07:15
Vinyasa Gentle - 60 分鐘
Mei
08:30
09:15
哈達瑜珈 1 - 60 分鐘
Mei
09:45
Hatha Gentle - 60 分鐘
Vivian
10:30
陰瑜珈 - 75 分鐘
Mei
11:00
流暢瑜珈 - 60 分鐘
Vivian
12:15
高溫哈達1 - 60 分鐘
Simon
12:30
Ashtanga 1 - 60 分鐘
T.J.
12:30
12:45
Vinyasa Gentle - 60 分鐘
Stacy
14:00
Yoga Wheel 1 - 60 分鐘
Stacy
14:30
15:00
15:30
陰瑜珈 - 60 分鐘
Stacy
16:30
17:15
18:15
流暢瑜珈 - 60 分鐘
Una
18:30
Hot 26 - 60 分鐘
Andrew
19:30
流暢瑜珈 - 60 分鐘
Marcus
19:30
Rocket Yoga - 90 分鐘
Una
19:45
高溫哈達1 - 60 分鐘
Andrew
20:15
Hatha Gentle - 60 分鐘
Scottie
20:45
21:15
空中瑜珈 1 - 60 分鐘
Una
Friday / 27 April
06:30
Mysore - 150 分鐘
Simon
06:30
Inner Yoga Vinyasa Yoga Teacher Training with Rajakumar Sathappan 200-hour Yoga Alliance Accredited Teacher Training Programme
9-29 April KajaNe Yangloni, Ubud, Bali
06:30
Inner Yoga Retreat: 7-day Immersion with Rajakumar Sathappan
9-15 April or 16-22 April or 23-29 April KajaNe Yangloni, Ubud, Bali
07:15
09:00
流暢瑜珈 - 60 分鐘
Andrew
09:45
Vinyasa Basics - 60 分鐘
Stacy
10:30
修復瑜珈 - 75 分鐘
Andrew
11:00
瑜珈提斯 1 - 60 分鐘
Stacy
12:15
12:30
流暢瑜珈 - 60 分鐘
Vivian
12:45
14:00
流暢瑜珈 - 60 分鐘
Estelle
14:30
15:00
高溫哈達1 - 60 分鐘
Sean
15:30
Hatha Gentle - 60 分鐘
Estelle
16:30
Core - 60 分鐘
Vivian
17:15
流暢瑜珈 - 60 分鐘
Una
18:15
哈達瑜珈 1 - 60 分鐘
Simon
18:15
18:30
放鬆延展 - 60 分鐘
Una
19:00
基礎瑜珈 - 60 分鐘
Echo
19:30
流暢瑜珈 - 75 分鐘
Sean
19:30
Mysore - 90 分鐘
Simon
19:45
哈達瑜珈 1 - 60 分鐘
Una
20:00
20:15
陰瑜珈 - 60 分鐘
Echo
21:15
Hatha Gentle - 60 分鐘
Estelle
Saturday / 28 April
06:30
Inner Yoga Vinyasa Yoga Teacher Training with Rajakumar Sathappan 200-hour Yoga Alliance Accredited Teacher Training Programme
9-29 April KajaNe Yangloni, Ubud, Bali
06:30
Inner Yoga Retreat: 7-day Immersion with Rajakumar Sathappan
9-15 April or 16-22 April or 23-29 April KajaNe Yangloni, Ubud, Bali
08:30
Ashtanga 2 - 120 分鐘
Simon
09:15
哈達瑜珈 1 - 60 分鐘
Sean
09:45
高溫哈達1 - 60 分鐘
Stacy
10:30
流暢瑜珈 - 60 分鐘
Sean
11:00
陰瑜珈 - 60 分鐘
Stacy
12:15
Hot Vinyasa 1 - 60 分鐘
Echo
12:30
流暢瑜珈 2 - 75 分鐘
Sean
12:45
哈達瑜珈 1 - 60 分鐘
Simon
14:00
Vinyasa Gentle - 60 分鐘
Echo
14:30
放鬆延展 - 60 分鐘
Simon
15:00
15:30
空中瑜珈 1 - 60 分鐘
Echo
16:15
17:00
17:45
19:00
陰瑜珈 - 60 分鐘
Estelle
Sunday / 29 April
06:30
Inner Yoga Vinyasa Yoga Teacher Training with Rajakumar Sathappan 200-hour Yoga Alliance Accredited Teacher Training Programme
9-29 April KajaNe Yangloni, Ubud, Bali
06:30
Inner Yoga Retreat: 7-day Immersion with Rajakumar Sathappan
9-15 April or 16-22 April or 23-29 April KajaNe Yangloni, Ubud, Bali
08:30
09:15
流暢瑜珈 - 60 分鐘
Una
09:45
10:30
高溫哈達1 - 60 分鐘
Una
11:00
12:15
Hot Vinyasa 1 - 60 分鐘
Andrew
12:30
12:45
Rocket Yoga - 75 分鐘
Una
14:00
陰瑜珈 - 75 分鐘
Echo
14:30
空中瑜珈 2 - 60 分鐘
Una
15:30
哈達瑜珈 1 - 60 分鐘
Echo
16:15
Yoga Wheel 1 - 60 分鐘
Scottie
17:00
Hatha Gentle - 60 分鐘
Echo
18:15
流暢瑜珈 - 60 分鐘
Scottie